Praca Licencjacka na temat miast w Karkonoszach
Moderatorzy: Borowice.pl, Gawe, Cieslak, wkarkonosze
Praca Licencjacka na temat miast w Karkonoszach
WITAM!
Jestem studentką Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Jana Amosa Komeńskiego w Lesznie.
Piszę pracę licencjacką, której celem jest poznanie co ludzie wiedzą/myslą na temat potencjału turystycznego w Karpaczu i Szklarskiej Porębie.
Proszę o wypełnienie ankiety na temat "Potencjał turystyczny Karpacza i Szklarskiej Poręby".
http://www.survio.com/survey/d/X7E5O3J9A6O3M2O2O
Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!
POZDRAWIAM!
Jestem studentką Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Jana Amosa Komeńskiego w Lesznie.
Piszę pracę licencjacką, której celem jest poznanie co ludzie wiedzą/myslą na temat potencjału turystycznego w Karpaczu i Szklarskiej Porębie.
Proszę o wypełnienie ankiety na temat "Potencjał turystyczny Karpacza i Szklarskiej Poręby".
http://www.survio.com/survey/d/X7E5O3J9A6O3M2O2O
Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!
POZDRAWIAM!
- Cieslak
- Moderator
- Kontaktowanie:
Trzymam więc za słowo.
Jesli mogę cos podpowiedzieć, to w pkt 7 powinno być kilka odpowiedzi do wyboru (już nie pamiętam czego on dotyczył, ale tak sobie zanotowałem :).
Częsć pytań dotyczy ostatniego wyjazdu (np. 2 i 8), a częsć wyjazdów w ogóle (6,7), co wprowadza pewne zamieszanie i może wypaczać odpowiedzi.
Jesli mogę cos podpowiedzieć, to w pkt 7 powinno być kilka odpowiedzi do wyboru (już nie pamiętam czego on dotyczył, ale tak sobie zanotowałem :).
Częsć pytań dotyczy ostatniego wyjazdu (np. 2 i 8), a częsć wyjazdów w ogóle (6,7), co wprowadza pewne zamieszanie i może wypaczać odpowiedzi.
Niestety nie naliczyło mnie przy logowaniu jakis komunikat o błędzie wyskoczył. Bardzo dziękuję za chęci wypełnienia!! I jeszcze raz dziękuję wszystkim, że są życzliwi, ponieważ na innym forum niestety inni użytkownicy nie byli tak mili :/ ale nie ma co się martwić jak mają jakis problem ze sobą to już ich sprawa
Wyniki
Tak jak obiecałam, dodaję wyniki ankiet. Dziękuję wszystkim za wypełnienie!! Przepraszam, że wyniki bez opisów ale mam jeszcze sporo roboty z licencjatem.
- Załączniki
-
- ankieta.rar
- (48.11 KiB) Pobrany 1444 razy
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Cieslak
- Moderator
- Kontaktowanie:
Re: Wyniki
pelycia pisze:Tak jak obiecałam, dodaję wyniki ankiet. Dziękuję wszystkim za wypełnienie!! Przepraszam, że wyniki bez opisów ale mam jeszcze sporo roboty z licencjatem.
Dzięki za umieszczenie wyników. Miło, że pamiętałas :)
Wróć do „Turystyka w Karkonoszach”