Ksiega Gosci :)
Moderatorzy: Borowice.pl, Gawe, Cieslak
- kubasx4
- Spacerowicz
- Kontaktowanie:
Ksiega Gosci :)
heh .... mam nadzieje ze forum nie zostanie zamkniete tak jak ksiega gosci , no coz ciekawe co dalej
Pozdrawiam Serdecznie wszystkich w te mrozy
Pozdrawiam Serdecznie wszystkich w te mrozy
- Gawe
- Administrator
- Kontaktowanie:
ksiega gosci zostala chwilowo zamknieta dla ostudzenia nastrojow
zaczely pojawiac sie tam zarzuty, oskarzenia i odpowiedzi trudne do zweryfikowania i dajace wszystkim mozliwosci odpowiedzi
wydaje nam sie ze ksiega jest zbyt anonimowa aby mogla byc miejscem wymiany tak roznych opinii
dlatego tez zachecamy wszystkich do korzystania do forum, ktore juz nie jest tak anonimowe gdzie mozna rzucac slowa na wiatr
zaczely pojawiac sie tam zarzuty, oskarzenia i odpowiedzi trudne do zweryfikowania i dajace wszystkim mozliwosci odpowiedzi
wydaje nam sie ze ksiega jest zbyt anonimowa aby mogla byc miejscem wymiany tak roznych opinii
dlatego tez zachecamy wszystkich do korzystania do forum, ktore juz nie jest tak anonimowe gdzie mozna rzucac slowa na wiatr
- Cieslak
- Moderator
- Kontaktowanie:
Pizza i mapy
Mapy i folderu nie mamy (przynajmniej na koncie serwis@przesieka.pl) Jesli były wysłane do Gawe, to odbierze dopiero za kilka dni, bo padła mu karta sieciowa :(
Jak byłem w pizzerii, to było napisane(chyba na karcie dań), że jest otwarta do 24.00... Czy na pewno do 22.00?
Jak byłem w pizzerii, to było napisane(chyba na karcie dań), że jest otwarta do 24.00... Czy na pewno do 22.00?
Wróć do „Strona www.przesieka.pl”