Nowa mapa
Moderatorzy: Borowice.pl, Gawe, Cieslak
- Cieslak
- Moderator
- Kontaktowanie:
Nowa mapa
W przesieckim serwisie własnie zaczęła działać nowa mapa miejscowosci. Dodatkowo klikając na niektóre miejsca mapy można otworzyć linki do stron hoteli, zdjęć, atrakcji turystycznych itp.
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Cieslak
- Moderator
- Kontaktowanie:
Pomyslałem, żeby na przesieka.pl wrzucić mapę z nocnymi punktami widokowymi.
Kilka razy zdarzyło mi się tłumaczyć jak dojsć do miejsca, skąd w nocy jest ładny widok Kotliny Jeleniogórskiej.
Mam do Was prosbę - rzućcie okiem na mapkę i dodajcie znane wam miejsca. Mam też kilka wątpliwosci - nie pamiętam, czy Dolina Czerwienia na całej długosci jest oswietlona? Albo np. Bukowy Gaj - czy tam są latarnie? Może wspólnie uda nam się zbudować aktualną mapkę "Przesieka by night" :)
Kilka razy zdarzyło mi się tłumaczyć jak dojsć do miejsca, skąd w nocy jest ładny widok Kotliny Jeleniogórskiej.
Mam do Was prosbę - rzućcie okiem na mapkę i dodajcie znane wam miejsca. Mam też kilka wątpliwosci - nie pamiętam, czy Dolina Czerwienia na całej długosci jest oswietlona? Albo np. Bukowy Gaj - czy tam są latarnie? Może wspólnie uda nam się zbudować aktualną mapkę "Przesieka by night" :)
-
- Odznaka Duża Srebrna
1. Przy Na Skałkach czynna jest tylko jedna latarnia (przy Zimnym Domku), tej górnej nie ma. 2. Kiedys były latarnie przy zielonym/czarnym szlaku (od mostku na Podgórnej w stronę Kurosiówki), ale się "spaliły" i od trzech lat (mimo cyklicznych zgłoszeń) nie działają... Chyba ktos musi nogę skręcić i gminę (odpowiadającą za szlaki) po sądach potargać, to może wtedy...
-
- Odznaka Popularna
Chyba warto czasem turystów wprowadzić w ciemnosć. Dla ich dobra - rzecz jasna! Żeby mogli na własne oczęta lepiej takie kosmiczne cuda oglądać: http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3577 ... LokWrocTxt
Ja - już to widziałem. W Przesiece zresztą...
Ja - już to widziałem. W Przesiece zresztą...
Wróć do „Strona www.przesieka.pl”