Baza linków
Moderatorzy: Borowice.pl, Gawe, Cieslak
- Cieslak
- Moderator
- Kontaktowanie:
Baza linków
Plan jest taki: w serwisie chcę stworzyć dużą bazę linków do stron związanych z Sudetami (miasta, wsie, atracje turystyczne, schroniska, organizacje, kluby różnej masci miłosników, organizacje, fundacje itp). Sam musiałbym siedzieć nad tym chyba z miesiąc, więc jesli znacie jakies ciekawe strony - wklejajcie proszę tutaj ich adresy. Myslę, że taka linkownia byłaby przydatna. Internetowa Przesieka stanie się stolicą Sudetów :P
- Cieslak
- Moderator
- Kontaktowanie:
dziekuje Panie Moderatorze
kto nastepny? :)
- Gawe
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: kolejny link :)
Sun pisze:http://karkonosze.ournet.pl/link.htm
o ho ho
troche tego jest
- Cieslak
- Moderator
- Kontaktowanie:
widze, ze cos sie tu dzieje :)
Wnet dorzucę cos od siebie Dzieki Sun
.. to nie koniec szukania jak tylko ...
.. to nie koniec szukania jak tylko cos znajdę nowego dorzucę natychmiast bo myslę że mogłaby się ta stronka rozwijać. Potrzebne jest info w dobie internetu o małych jakże pięknych miejscowosciach gdzie można przyjechać zimą i latem i spokojnie sobie wypocząć. Sam odwiedzam Przesiekę kilka razy do roku trochę ze względu na to iż mam tam rodzinę dosć liczną a trochę po częsci, że kocham góry. Pozdrawiam i może na koniec rzucę taki pomysł aby to co już jest podane zamiescić w bazie linków wtedy nie będą się powtarzały linki stron, które już są podane. Pozdrawiam SUN
Sun
- Cieslak
- Moderator
- Kontaktowanie:
do roboty :)
Nowy wygląd serwisu prawie gotowy. Następnym bojowym zadaniem będzie budowa bazy linków... piszę, żeby nikt nie mówił, że zapomniałem :)
Wróć do „Strona www.przesieka.pl”