Druga edycja - Czasówka Borowice.pl 16.06.2007
Moderatorzy: Borowice.pl, Gawe, Cieslak
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
bondido pisze:Choćby fragment od przystanku autobusowego w Borowicach do 'pętli' gdzie autobus zawraca - nawet takie chuchro jak ja deklaruję tam prawie w ciemno 40km/h
Chyba przesadziłes. Może jakbym stanął ze swoją masą na pedały i jeszcze agresywnie zakręcił, to byłoby cos w pobliżu...
Prędzej ten mini zjazd za cmentarzykiem, ale i to pod warunkiem, że na wzniesieniu byłaby już spora prędkosć...
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
trasa czasówki jest dosć wymagająca, oto co napisał edi:
"Witam . kolegow z trasy bylem w niedziele w Borowicach tam jest koniec polski 3 domki i przystanek , ale zato piekne miejsce spokoj cicho mozna wypoczywac . zaliczylem cala trase od sosnowki az do samej gory na sam szczyt cala przelecz kowarska [przyp., powinno być: karkonoska], piekielnie ciezka trudna i ciezka droga na chylenie az 25 stopni malo kto tam wjezdza wygralem zaklad 2 piwa ze wjade na szczyt udalo sie , ale zjechac juz nie ma mowy . zato przepiekne widoki zazdroszcze wam tego miejsca na wypoczynek ,moze jeszcze sie tam wybiore piekne trasy do zobaczenia na trasie edi ."
A jak tam Wasze przejazdy trasy czasówki Podgórzyn boisko - Doliną Kaczej do Borowic - Drogą Sudecką do niebieskiego szlaku i dalej, na Przełęcz Karkonoską? Ile to dokładnie km? Ile metrów do góry?
"Witam . kolegow z trasy bylem w niedziele w Borowicach tam jest koniec polski 3 domki i przystanek , ale zato piekne miejsce spokoj cicho mozna wypoczywac . zaliczylem cala trase od sosnowki az do samej gory na sam szczyt cala przelecz kowarska [przyp., powinno być: karkonoska], piekielnie ciezka trudna i ciezka droga na chylenie az 25 stopni malo kto tam wjezdza wygralem zaklad 2 piwa ze wjade na szczyt udalo sie , ale zjechac juz nie ma mowy . zato przepiekne widoki zazdroszcze wam tego miejsca na wypoczynek ,moze jeszcze sie tam wybiore piekne trasy do zobaczenia na trasie edi ."
A jak tam Wasze przejazdy trasy czasówki Podgórzyn boisko - Doliną Kaczej do Borowic - Drogą Sudecką do niebieskiego szlaku i dalej, na Przełęcz Karkonoską? Ile to dokładnie km? Ile metrów do góry?
Mam pytanko: ciekawią mnie Wasze opinie na temat, który odcinek trasy uważacie za najtrudniejszy..
Dodam, że aż mi serce sciska, gdy pomyslę o tym, iż nie będę kibicować Wam na miejscu.. Jednak mam zamiar trzymać za Was kciuki zza biurka a raczej zza książek.
Dodam, że aż mi serce sciska, gdy pomyslę o tym, iż nie będę kibicować Wam na miejscu.. Jednak mam zamiar trzymać za Was kciuki zza biurka a raczej zza książek.
mam w sobie dużo wewnętrznego dziecka... i nie zawaham się go użyć
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kolejne informacje o czasówce znajdują się na stronie:
www.Borowice.pl/mtb
Są to m. in.:
- mapka trasy,
- profil trasy,
- informacje organizacyjne,
- czerwcowa pogoda w Borowicach w latach 2004-2006,
- lista uczestników.
www.Borowice.pl/mtb
Są to m. in.:
- mapka trasy,
- profil trasy,
- informacje organizacyjne,
- czerwcowa pogoda w Borowicach w latach 2004-2006,
- lista uczestników.
Wczoraj przejechałem się próbnie trasą czasówki (16. czerwca niestety się nie pojawię )
Wynik: 59:36 (12,6km, 945m. przwyższenia - tu chyba mój wysokosciomierz zawyżył o jakies 100m)
Czas mierzony od 'srodka' skrzyżowania przy boisku w Podgórzynie do szlabanu na Przełęczy.
Na górze 11 st. C. i mgła jak mleko. Swoje położenie na podjedzie oceniałem po nachyleniu
Do Tomasza...
W Borowicach między przystankiem a pętlą autobusu rozpędziłem się do 38,7km/h, ale to dlatego że myslałem że zadeklarowałem tu na forum 35km/h. Okazuje się że jednak deklarowałem 40km/h, więc zapowiadam drugą próbę
Wynik: 59:36 (12,6km, 945m. przwyższenia - tu chyba mój wysokosciomierz zawyżył o jakies 100m)
Czas mierzony od 'srodka' skrzyżowania przy boisku w Podgórzynie do szlabanu na Przełęczy.
Na górze 11 st. C. i mgła jak mleko. Swoje położenie na podjedzie oceniałem po nachyleniu
Do Tomasza...
W Borowicach między przystankiem a pętlą autobusu rozpędziłem się do 38,7km/h, ale to dlatego że myslałem że zadeklarowałem tu na forum 35km/h. Okazuje się że jednak deklarowałem 40km/h, więc zapowiadam drugą próbę
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
- wkarkonosze
- Odznaka Mała Złota
- Kontaktowanie:
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie: