MTB Borowice.pl 2007
Moderatorzy: Borowice.pl, Gawe, Cieslak
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zapraszam wszystkich rowerzystów na wyscig MTBO Borowice.pl
Termin: 21.04.2007 sobota
Start i meta w Borowicach - na drodze pomiędzy OW Skalnik a Hottur: N50°47'16" E15°41'44" 674m n.p.m.
Scorelauf, czyli kolejnosć dowolna i trasa dowolna.
Aby zostać sklasyfikowanym należy zebrać komplet stempli przy punktach kontrolnych.
MINI - ok. 22 km - 3 punkty kontrolne.
MEGA - ok. 50-60 km - 10 punktów kontrolnych.
Można mieć dowolne mapy i GPS'a.
Pięć minut przed startem uczestnicy otrzymują uproszczoną mapę z orientacyjną lokalizacją punktów kontrolnych oraz kartę, na której muszą zebrać komplet stempli z punktów kontrolnych.
Szczegóły już wkrótce na www.Borowice.pl
Jeżeli chcesz otrzymać powiadomienie emailem napisz teraz do mnie: Tomasz@Borowice.pl
Termin: 21.04.2007 sobota
Start i meta w Borowicach - na drodze pomiędzy OW Skalnik a Hottur: N50°47'16" E15°41'44" 674m n.p.m.
Scorelauf, czyli kolejnosć dowolna i trasa dowolna.
Aby zostać sklasyfikowanym należy zebrać komplet stempli przy punktach kontrolnych.
MINI - ok. 22 km - 3 punkty kontrolne.
MEGA - ok. 50-60 km - 10 punktów kontrolnych.
Można mieć dowolne mapy i GPS'a.
Pięć minut przed startem uczestnicy otrzymują uproszczoną mapę z orientacyjną lokalizacją punktów kontrolnych oraz kartę, na której muszą zebrać komplet stempli z punktów kontrolnych.
Szczegóły już wkrótce na www.Borowice.pl
Jeżeli chcesz otrzymać powiadomienie emailem napisz teraz do mnie: Tomasz@Borowice.pl
- Gawe
- Administrator
- Kontaktowanie:
moze by tak odkurzyc rower? hmm....
a tak z mojej strony to proponowalbym Ci Tomku zrobienie jakiejs osobnej stronki na temat cyklu MtbBorowice i umieszczenie jej pod jakims latwym adresem mtb.borowice.pl lub borowice.pl/mtb lub cos w tym stylu
z mojej strony proponuje kampanie reklamowa na przesieka.pl (chyba sie Michal zgodzi) i na karkonosze24.pl
jak przygotujesz jakis bannerek albo informacje tekstowa to pojawia sie na stronie
jakbys chcial na karkonosze24.pl wrzucic bannerek to podam rozmiary jakie moge przyjac
a tak z mojej strony to proponowalbym Ci Tomku zrobienie jakiejs osobnej stronki na temat cyklu MtbBorowice i umieszczenie jej pod jakims latwym adresem mtb.borowice.pl lub borowice.pl/mtb lub cos w tym stylu
z mojej strony proponuje kampanie reklamowa na przesieka.pl (chyba sie Michal zgodzi) i na karkonosze24.pl
jak przygotujesz jakis bannerek albo informacje tekstowa to pojawia sie na stronie
jakbys chcial na karkonosze24.pl wrzucic bannerek to podam rozmiary jakie moge przyjac
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Gawe
- Administrator
- Kontaktowanie:
na www.przesieka.pl banner 400x51
na www.karkonosze24.pl bannery 750x100 , 234x60 , 180x150
a odebrales PW o stronie? co Ty na to?
na www.karkonosze24.pl bannery 750x100 , 234x60 , 180x150
a odebrales PW o stronie? co Ty na to?
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
adres łatwy do zapamiętania:
www.Borowice.pl/mtb
www.Borowice.pl/mtb
Czasówka na Przełęcz Karkonoską
Szkoda że ostateczny termin czasówki zbiega się z terminem Bikemaratonu w Ustroniu :-/
Kilka lat temu mierzyłem sobie czas z Dworca PKP w Jeleniej Górze do Odrodzenia. Bardzo liczyłem na sprawdzenie się w warunkach 'bojowych' z tym podjazdem.
Kilka lat temu mierzyłem sobie czas z Dworca PKP w Jeleniej Górze do Odrodzenia. Bardzo liczyłem na sprawdzenie się w warunkach 'bojowych' z tym podjazdem.
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Borowice.pl
- Administrator
- Kontaktowanie: